Студентката по медицинска сестра от Алабама Карлетия Карли“ Никол Ръсел бе

...
Студентката по медицинска сестра от Алабама Карлетия Карли“ Никол Ръсел бе
Коментари Харесай

Карли Ръсел е осъдена да плати почти 18 000 долара за измамно отвличане, изправена е в затвор

Студентката по здравна сестра от Алабама Карлетия „ Карли “ Никол Ръсел бе приета за отговорна за подправено похищение и беше наказана да заплати към 18 000 $ обезщетение и да прекара една година в пандиза, шефът на окръжния съд Хувър удостовери пред CBS News.

Адвокатът на Ръсел апелира решението и казусът към момента е механически в „ положение на следствие “, сподели представителят на основния прокурор на Алабама пред CBS News.

Ръсел, 25 – който стана народен заглавия на 13 юли, когато тя се обади на 911, с цел да заяви за изчезнало малко дете на автомагистрала в Хувър, Алабама - в сряда се призна за почтена. Но арбитър Брад Бишоп намери Ръсел за виновен за подаване на подправен полицейски отчет и подправено докладване за случая, сподели шефът на окръжния съд Хувър.

два дни по-късно, на 15 юли, споделя на органите на реда, че е била отвлечена и е избягала. Тя сподели, че е била в ремарке на камион с мъж, който съгласно Ръсел имал оранжева коса, и била съпроводена от жена. Тя сподели също, че може да чуе бебешки рев.

Полицията не съумя да ревизира нейния сигнал и седмица по-късно Ръсел излезе с изказване, в което сподели, че отвличането е „ машинация “ и се извини.

Адвокатът на Ръсел сподели, че ще апелира решението в окръжния съд. Съдията се съгласи с обжалването, сподели шефът на съда, и делото в този момент ще отиде в окръжния съд.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР